Site icon Hotel Styl70

FIRMOWE SPOTKANIA WIGILIJNE

Okres świąt to moment, w którym możemy na chwilę zwolnić. To czas spotkań z bliskimi, przyjaciółmi i współpracownikami czy kontrahentami. Z myślą o takich chwilach przygotowaliśmy kilka zestawów menu spotkania wigilijnego przy którym mogą Państwo spędzić świąteczny czas w firmowym gronie.

Specjalnie dla Państwa promocyjna cena na zakwaterowanie Gości!!!

TYLKO 100 ZŁ/OSOBA/DOBA*

(*cena brutto. W cenie noclegu śniadanie, dostęp do strefy wellness w Planeta 70 SPA, dostęp do Internetu Wifi, bezpłatny, dozorowany parking dla Gości) 
*Oferta dla grup min. 20 osób obowiązuje w terminie 1 grudnia 2024 – 22 grudnia 2024.

Dodatkowo oferujemy:
– specjalne menu wigilijne już od 105 zł,
– Bistro 70 w świątecznej aranżacji,
– profesjonalną obsługę Gości,
– możliwość zamówienia voucherów upominkowych,
– organizację oprawy muzycznej: DJ, aranżacja muzyczna, koncert kolędowy i wiele innych atrakcji.

Jesteśmy otwarci na Państwa oczekiwania, indywidualne życzenia oraz sugestie.

MENU

Propozycja I – 105 zł/os – 4 godz.

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietami z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne:

  • Karp panierowany podawany z pieczonymi ziemniakami z aromatem leśnych ziół i kapustą zasmażaną z grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Propozycja II – 120 zł/os – 4 godz.

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietem z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne:

  • Filet z dorsza w migdałach
  • Karp panierowany
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kapusta zasmażana z grzybami
  • Pierogi ukraińskie
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Propozycja III – 140 zł/os – 4 godz.

Przystawka zimna:

  • Filety śledziowe z jajkiem, cebulą i korniszonami w sosie musztardowym
  • Bułeczki, masło

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietem z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym

Danie główne:

  • Pieczony filet z łososia z sosem cytrynowym
  • Karp panierowany w migdałach
  • Ziemniaki konfitowane z czosnkiem i rozmarynem
  • Bukiet warzyw na gorąco z orzechami
  • Kapusta zasmażana z grzybami
  • Pierogi ukraińskie
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Propozycja I – 105 zł/os – 4 godz. Propozycja II – 120 zł/os – 4 godz. Propozycja III – 140 zł/os – 4 godz.

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietami z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne:

  • Karp panierowany podawany z pieczonymi ziemniakami z aromatem leśnych ziół i kapustą zasmażaną z grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietem z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne:

  • Filet z dorsza w migdałach
  • Karp panierowany
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kapusta zasmażana z grzybami
  • Pierogi ukraińskie
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Przystawka zimna:

  • Filety śledziowe z jajkiem, cebulą i korniszonami w sosie musztardowym
  • Bułeczki, masło

Zupa:

Jedna do wyboru, podana dla wszystkich uczestników

  • Świąteczny barszcz z grzybowymi uszkami/krokietem z kapustą z grzybami
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym

Danie główne:

  • Pieczony filet z łososia z sosem cytrynowym
  • Karp panierowany w migdałach
  • Ziemniaki konfitowane z czosnkiem i rozmarynem
  • Bukiet warzyw na gorąco z orzechami
  • Kapusta zasmażana z grzybami
  • Pierogi ukraińskie
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulą

Dodatki:

  • Wybór świątecznych ciast
  • Kompot z suszonych owoców
  • Lampka czerwonego wina

Aby przedłużyć ten Świąteczny czas zapraszamy do skorzystania z propozycji urozmaicenia świątecznego spotkania dodatkowym atrakcjami kulinarnymi np. bufet zimnej płyty, dodatkowa ciepła przekąska/kolacja czy specjalnej oferty alkoholowej dla grup!


Informacje – Dział marketingu i rezerwacji grupowych:
Tel. 32 449 30 02
Tel. +48 601 081 972
Email:

Exit mobile version